Tutipeolised sõidutasid õpetaja traktoriga kooli (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ehkki esimese riigieksami tegid Viljandi gümnaasiumi abituriendid juba nädala hakul, siis täna peavad nad koolis ja linnas tavapärast viimase koolikella pidu ehk tutipäeva. Tavapäraselt algas hommik sellega, et õpetajaid toodi kooli erilisel moel ning üks õppesuuna juht sõitis kodust tööle suure traktoriga.

Lillede, õhupallide ja vilede saatel hommikul kooli tulnud gümnaasiumi viimase aasta õpilased tegid üllatusi ka oma õpetajatele. Näiteks humanitaar/kunstisuuna lõpetajad tõid oma õpetaja Eda Männi kooli suure traktoriga Claas Axion 810.

"Hommikul oli uksekell ja noored olid ukse taga," meenutas Eda Mänd päeva algust. "Nad teadsid, et mulle meeldivad smuutid ja kinkisid mulle ühe hommikuks." Seejärel läks õpetaja koos õpilastega Männimäel oma majast välja ning hakkas kooli suunas jalutama, kui noored ta ümber pöörasid ja maja nurga taha juhatasid. Seal ootas suur traktor.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles