Trikitaja veesuusatas Soomaa üleujutusalal mäesuuskadega

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Jeeger on suusatanud väga erinevates paikades ning teinud kõikvõimalikke vigureid, aga Soomaal kihutamist peab ta üheks oma elu kõige lahedamaks kogemuseks.
Timo Jeeger on suusatanud väga erinevates paikades ning teinud kõikvõimalikke vigureid, aga Soomaal kihutamist peab ta üheks oma elu kõige lahedamaks kogemuseks. Foto: Jorma Suumann

​Viljandi trikisuusataja Timo Jeeger, kes on tuntust kogunud väga eriliste fotosessioonidega, sõitis läinud pühapäeval mäesuuskadega Soomaa üleujutusalal. 

«Vesi paiskus suuskade alt kahte lehte laiali ja päike pildus kevadisi õnnesädemeid,» pajatas Timo Jeeger. «Soo­maal kihutamine oli üks vingemaid kogemusi mu elus.»

Sealsetel veteväljadel suusatamisest oli Jeeger ammu unistanud, aga kui ta koos kaaslastega pühapäeval sinna kohale jõudis, selgus, et väga suurt vett enam ei olnud.  Ühe üleujutatud sooriba nad siiski leidsid ning teda tõmmati veele vintsiga, mida tavaliselt kasutavad laudurid. Sõites sai ta kätte kiiruse 30 kilomeetrit tunnis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles