Viljandi linnapea: ma olen riigikogu tööd lähedalt näinud ja sinna ma ei lähe

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkuri nõunikuna töötanud Madis Timpson ei ütle oma endise ülemuse kohta midagi halba, kuid nendib, et hea süda võis talle saatuslikuks saada. Uuelt Reformierakonna esimehelt Kaja Kallaselt ootab Viljandi meer palju.
Hanno Pevkuri nõunikuna töötanud Madis Timpson ei ütle oma endise ülemuse kohta midagi halba, kuid nendib, et hea süda võis talle saatuslikuks saada. Uuelt Reformierakonna esimehelt Kaja Kallaselt ootab Viljandi meer palju. Foto: Marko Saarm

Reformierakondlasest Viljandi linnapea Madis Timpson usub, et tema koduparteil, mille esimeheks valiti äsja Kaja Kallas, on head võimalused riigikogu valimised võita. Meer ei välista, et ta annab valimistel ka oma nime üles, kuid kinnitab sealjuures, et parlamenti ta minna ei kavatse.

Varem mitme Reformierakonna ministri, sealhulgas partei eesotsast langenud Hanno Pevkuri nõunikuna töötanud Timpson märgib, et on riigikogu tööd aastate jooksul lähedalt näinud ja teab, mida see endast kujutab. Tema osalemise mõte, juhul kui ta kandideerimise kasuks otsustab, oleks liberaalse maailmavaate toetamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles