Rahvas risustab pakendikaste nii rõivaste kui kodumasinatega

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kösti paigaldatud uutest konteineritest pungitasid välja rõivaid täis kotid ja tolmuimeja ots, mis ei peaks kindlasti olema pakendikonteineris.
Kösti paigaldatud uutest konteineritest pungitasid välja rõivaid täis kotid ja tolmuimeja ots, mis ei peaks kindlasti olema pakendikonteineris. Foto: Johan-Kristjan Konovalov

Viljandi prügimajandus saab lisa viie segapakendi- ja viie paberpakendikonteineri võrra, millest esimesed on juba paigaldatud Kösti. Paraku tundub, et nii mõnigi linlane ei taba keskkonda hoidva prügimajanduse mõtet. 

Nii oli Köstis üleeile uus pakenditele mõeldud konteiner ääreni täis riidekotte ja sealt paistis ka üks tolmuimeja. 

Seda märganud viljandlane Johan-Kristjan Konovalov tähendas, et vaatepilt tegi meele kurvaks.

«Mina püüan oma majapidamises prügi sortida ja viia kõik jäätmed õigesse kohta. Samal ajal keegi lihtsalt kuritarvitab neid võimalusi, mis meile on antud. Mulle meeldiks ka pakendikotid lihtsalt suurest avast sisse visata, aga selliste inimeste pärast on arusaadav, miks pakendeid ühekaupa väikesest pilust sisse peab laduma,» ütles ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles