Linnal läks ametite maja lammutamise projektiga kiireks (2)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn paneb lammutamisprojeki ootuses ametite majja umbes 15 000 eurot, et rajada sinna ajutised klassiruumid remonti minevale Paalalinna koolile. Kinnisvara haldusameti juht Andres Mägi on Sakalale öelnud, et see tasub ära, sest siis ei pea kellelegi üüri maksma.
Linn paneb lammutamisprojeki ootuses ametite majja umbes 15 000 eurot, et rajada sinna ajutised klassiruumid remonti minevale Paalalinna koolile. Kinnisvara haldusameti juht Andres Mägi on Sakalale öelnud, et see tasub ära, sest siis ei pea kellelegi üüri maksma. Foto: Elmo Riig

Samal ajal kui Viljandi kinnisvara haldusamet valmistab koos Paalalinna kooliga Vabaduse plats 6 hoones järgmiseks õppeaastaks ette klassiruume, valib linn firmat, kes koostaks maja lammutamise projekti.

Eile hommikul kukkus lihthanke tähtaeg, aga sellega, kui palju pakkumisi laekus, polnud majandusameti ehituse peaspetsialist Jaan Lukas lõuna paiku veel kursis. Ta ütles, et lammutamisprojekti on vaja seetõttu, et oleks suurem lootus saada PKT ehk piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetmest raha kesklinna ümberehitamiseks.

Paalalinna kooli sissekolimine ei mõjuta seda Lukase sõnul kuidagi, sest ehitusloa tähtaeg lammutamiseks on viis aastat ja kui vahepeal on mingeid töid tehtud, siis seitse aastat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles