Politseinikke nähes tõuseb automaatselt jalg gaasipedaalilt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklustalgutel teevad politseinikud Alar Sadama ütlemist mööda järelevalvet nendes kohtades, mille inimesed on ohtlikuna välja toonud. Nii jõudsid Viljandi politseinikud kiirusmõõtjaga eile Kõppu.
Liiklustalgutel teevad politseinikud Alar Sadama ütlemist mööda järelevalvet nendes kohtades, mille inimesed on ohtlikuna välja toonud. Nii jõudsid Viljandi politseinikud kiirusmõõtjaga eile Kõppu. Foto: Elmo Riig

Eilsetel liiklustalgutel käis Sakala koos Viljandi politseinikega Kõpus kiirust mõõtmas. Kaks inimest olid varem teinud talgukaardile märke, et linnakiiruse alas kipuvad autod seal kiirust ületama. 

​Politsei läks lõuna paiku Kõppu kahe autoga. Politseikirjadega buss jäi valvesse asula äärde ning Viljandi jaoskonna patrullitalituse juhi Alar Sadama juhitav eravärvides Škoda võttis koha sisse aleviku sees bussipeatuse juures. Sedasi kahe sõiduki koostöös oligi meeskonnal plaanis tööle hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles