Esimesse klassi pürgijad panid populaarseima kooli surve alla

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmise aasta 1. septembril ulatas Kesklinna kooli direktor Aavo Soopa aabitsa 77 õpilasele, siis tänavu surub ta kätt ligi sajal lapsel.
Kui eelmise aasta 1. septembril ulatas Kesklinna kooli direktor Aavo Soopa aabitsa 77 õpilasele, siis tänavu surub ta kätt ligi sajal lapsel. Foto: Marko Saarm

​Viimaste andmete järgi soovib sügisel Kesklinna koolis tarkust taga hakata ajama 112 last. Kui eelmisel aastal avas kool kolm esimest klassi, kuhu mahutas 77 last, siis seekord tuleb teha üks klass lisaks ja võtta vastu 96 õpilast.

Kooli direktor Aavo Soopa ütles, et mitte ainult koolil ei tule selle nimel pingutada, vaid ka linn peab aitama. «Teatud tingimustel mahuvad lapsed ära, aga meil on lisaruume vaja,» lausus Soopa.

Viimati tuli koolil neli esimest klassi avada ülemöödunud aastal, kui oli samuti tavapärasest suurem tung. Soopa sõnul õpib üks neljaklassiline lend ka suurte majas. «Kindlasti peaksime mõtlema, et rohkem neljaseid me vastu võtta ei suuda,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles