Liigne kiirus õuealal tekitab muret

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamasti on liiklustalgute kaardile märgitud paigad politseile juba tuttavad, kuid palju on ka neid piirkondi, kus saaksid kõige paremini korda luua elanikud ise.
Enamasti on liiklustalgute kaardile märgitud paigad politseile juba tuttavad, kuid palju on ka neid piirkondi, kus saaksid kõige paremini korda luua elanikud ise. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Täna on Viljandimaal liiklustalgud ja politseinikud valvavad korda just neis paikades, millest inimesed ise on kampaania korras teada andnud.

See, kui paljudesse kohtadesse korravalvurid jõuavad, selgub päeva jooksul, kuid kõik 75 muret tekitavat piirkonda on ära jagatud ja hommikul hakkasid patrullid neid läbi käima.

«Kui on välja toodud, et mure on just õhtusel kellaajal, siis nad lähevad sinna õhtuseks ajaks,» lausus Viljandi jaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles