Noored hoidsid Tuleviku klubi lippu kõrgel

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanek Lips oli tõenäoliselt ainus turniiril osaleja, kes on Küllo Kõivuga koos treeninud. Kogenud viljandlane tõestas, et on endiselt heas vormis, ning võitis teise koha.
Jaanek Lips oli tõenäoliselt ainus turniiril osaleja, kes on Küllo Kõivuga koos treeninud. Kogenud viljandlane tõestas, et on endiselt heas vormis, ning võitis teise koha. Foto: Marko Saarm

Laupäeval said Viljandi spordihoones teoks 20. Küllo Kõivu mälestusvõistlused vabamaadluses. Viljandi kõige osavõturohkemal maadlusturniiril osales 147 sportlast kuuest riigist. Seitsmenda riigi sportlasena tuli omal käel kohale üks maadleja Ukrainast.

Kohalikud Tuleviku klubi täiskasvanud vabamaadlejad erilist rõõmu ei pakkunud, see-eest olid tublid Viljandi spordikooli noored. Eestlastest võitis ainsa esikoha viljandlane Rene Talts kehakaalus alla 32 kg, konkurentideks 18 noort.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles