Eesti Rahva Muuseum pakub võimalust ise näitus teha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Rahva Muuseum (ERM) kutsub osalema näituseideede võistlusel.
Eesti Rahva Muuseum (ERM) kutsub osalema näituseideede võistlusel. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti Rahva Muuseum (ERM) kutsub osalema näituseideede võistlusel «Oma näitus 2018», mille võitjal avaneb võimalus muuseumi osalussaalis oma näitus luua.

Tänavuse ideekonkursi teema on argielu ja selle mitmekülgsed väljendused inimeste igapäevastes tegemistes. Ideid saavad esitada eraisikud, organisatsioonid või kodanikuühendused, kes muidu muuseumitöö või näituste kureerimisega ei tegele.

Ideede esitamise tähtaeg on 14. mai. Konkursi reeglitele vastavate näituseideede hulgast valitakse võitja avalikul hääletusel. Konkursi võitja kuulutatakse välja 18. juunil ning võidunäitus avatakse ERM-is tuleva aasta veebruaris.

ERM pakub võitjale näituseks pinda (130 ruutmeetrit) ja vajalikke tehnilisi vahendeid. Konkursi tingimused ja ideede esitamine muuseumi kodulehel: www.erm.ee/oma-naitus-2018.

Konkursiga pakub ERM võimalust näitust teha kõigil, kes soovivad oma huvisid ja endale olulisi teemasid teistega näituse vormis jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles