Uuel teel on vaidluse tõttu sajameetrine jupp puudu

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnika ilutulestikukeskusesse viiva tee otsast natuke Tartu pool elav Enn Kala näitas teelõiku, mille ehituseks ta maanteeametile nõusolekut veel andnud pole, sest ei soovi oma aeda kõrget nõlva.
Arnika ilutulestikukeskusesse viiva tee otsast natuke Tartu pool elav Enn Kala näitas teelõiku, mille ehituseks ta maanteeametile nõusolekut veel andnud pole, sest ei soovi oma aeda kõrget nõlva. Foto: Elmo Riig

​Inimestel, kes kulgevad mööda Viljandist Tartusse viiva maantee äärset kergliiklusteed, mille osaühing Sakala Teed mullu sügisel pikemaks ehitas, jõuavad kohta, kus tee sadakonnaks meetriks katkeb. 

Järsku lõppevat ja siis jälle edasi jooksvat kergliiklusteed võib nimetada eelmisel sügisel käärima läinud tüliõunaks Kalda talu ja maanteeameti vahel. Sakala Teede juhataja Toomas Leppik ütles, et nemad kui ehitajad selle teemaga hästi kursis pole, aga teada on niipalju, et tee tuli ümber projekteerida ja see on plaanis kevadel ikkagi lõpuni ehitada. Millal täpselt, ta öelda ei osanud.

Kalda talus elav Enn Kala rääkis, et kui ta enne kergliiklustee ehitamise algust maanteeameti saadetud projektile alla kirjutas, ei märganud ta kahte jutti, mis joonisele märgitud oli. Allakirjutamise muutis lihtsamaks samas projektis seisev klausel, et tema kinnistut tee rajamiseks ei kasutata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles