Viljandi Metalli sünnipäevalised andsid huvikoolidele 3000 eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall on Reinu tee ääres tegutsenud nüüdseks 25 aastat. Sünnipäeva tähistanud firma palus külalistel kingiraha annetada huvikoolidele.
Viljandi Metall on Reinu tee ääres tegutsenud nüüdseks 25 aastat. Sünnipäeva tähistanud firma palus külalistel kingiraha annetada huvikoolidele. Foto: Elmo Riig

Veebruari keskel 25. sünnipäeva tähistanud aktsiaselts Viljandi Metall palus kõigil sünnipäevalistel teha tavapärase kingi asemel annetus Viljandi linnavalitsuse kontole, et toetada linna huvikoole. Esmaspäeval jagas linnavalitsus saadud 3000 eurot võrdselt nelja kooli vahel.

Viljandi Metalli juht ja üks omanikke Jaak Sulg selgitas enne sünnipäevapidu, et samamoodi toimis firma ka viis aastat tagasi, kuid siis koguti raha ainult muusikakooli tarbeks ja selle eest osteti pille. Nüüdki oli firmal mõte teha kampaania muusikakooli heaks, aga selle kooli direktor palus, et raha läheks kõigi linna huvikoolide tarbeks.

«Ma tean, milline on huvikoolide eelarve ja et see raha tuleb ainult linnakassast. Seepärast tahamegi huvikoole aidata,» rääkis Sulg.

Võrdselt 750 eurot saavad oma eelarvele lisaks huvikool, kunstikool, muusikakool ja spordikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles