Käsipallur Karl Toom vahetab Saksamaal klubi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu vigastusest taastuv Eesti käsipallikoondise liige Karl Toom sõlmis kaheaastase lepingu Saksamaa tugevuselt teises liigas mängiva klubiga TV Emsdetten.
Praegu vigastusest taastuv Eesti käsipallikoondise liige Karl Toom sõlmis kaheaastase lepingu Saksamaa tugevuselt teises liigas mängiva klubiga TV Emsdetten. Foto: Erakogu

Teist hooaega Saksamaal klubikäsipalli mängiv Eesti koondislane Karl Toom leidis enne hooaja lõppu endale sellessamas riigis uue klubi: ta sõlmis kaheaastase lepingu tugevuselt teises liigas ehk 2. Bundesligas osaleva TV Emsdetteniga. Seni on ta esindanud TV 1893 Neuhausenit, kes tänavu võitleb Saksamaa kolmandasse liigasse püsimajäämise eest.

​Karl Toom avaldas kokkuleppe üle rahulolu. Tõtt-öelda on temale tänavune hooaeg Saksamaal vigastuse tõttu juba lõppenud, järelejäänud neljas voorus ta enam väljakule ei lähe.

«Neuhauseniga on mul leping lõppemas ja kaks kuud tagasi käisin end Emsdettenis näitamas. Ju ma siis avaldasin sealsetele treeneritele muljet. Loomulikult on nad kursis, et mul oli põlvevigastuse tõttu üle-eelmisel hooajal aastane mängupaus, ent sellest hoolimata pakkusid nad mulle hea lepingu,» kõneles 20-aastane Viljandi spordikooli kasvandik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles