Noored said tartlaste kevadrõõmust osa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarepeedi kooli poisid Renert Vidder ja Rainer Õnne teenisid Tartus esikoha ning jagasid oma võidurõõmu treener Viljar Kanneliga.
Saarepeedi kooli poisid Renert Vidder ja Rainer Õnne teenisid Tartus esikoha ning jagasid oma võidurõõmu treener Viljar Kanneliga. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel võitsid Viljandi spordikooli judoõpilased Tartu rahvusvahelisel Kevadturniiril neli kuld- ja kaks hõbemedalit. Lisaks tõid nad koju ühe neljanda ja kuus viienda koha auhinda. Eesti klubide judokate kõrval osalesid turniiril Läti, Soome ja Venemaa noored.

Noorimate, 2009. aastal ja hiljem sündinute turniiril avas Viljandi spordikooli medalikonto Ketlin Semjonov, kes võitis kaalus alla 26 kg. Sama vanuserühma kaalus alla 30 kg tuli võitjaks Kristi Leppik. Selles kaalus oli viis osalejat ja võisteldi ringisüsteemis. Maribel Pidim oli selles kaalus neljas ja Meribel Pidim viies.

Poiste kehakaalus alla 27 kg pälvis Andris Allikoja hõbemedali. Veerandfinaalis alistas ta Romet Kummi klubist Viru Judo ja poolfinaalis Aleksei Müürisepa klubist Budolinn. Finaalivastane Ragnar Mägi oli meie poisi jaoks treener Viljar Kanneli sõnul liiga kiire.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles