Tulevik võõrustab laupäeval võimsalt alustanud Kaljut

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik peab laupäeval kodumängu ning ootab toetajaid kell 13 staadionile.
Tulevik peab laupäeval kodumängu ning ootab toetajaid kell 13 staadionile. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond võõrustab laupäeval kell 13 Premium-liiga üheksanda vooru kohtumises Nõmme Kalju FC meeskonda.

Viljandi Tulevik avaldas kodulehel mängu eel, et meeskonna seis on keeruline nii turniiritabelit kui ka koosseisu arvestades.

Eelmises voorus Tartu Tammeka vastu sai tagareie vigastuse Janar Õunap, kes peab nüüd mitu nädalat ravil olema. Endiselt ei ole koosseisus Gerdo Juhkamit, kellel ei lase mängida hüppeliigesevigastus, Martin Allik aga ei ole juba Pärnus peetud mängust alates platsile naasta suutnud. "See kõik kokku tähendab seda, et Viljandi au seni kaitsma pidanud noortel, ennekõike Gunnar Laur Sindil, Gustav Hendrik Seedril ja Arlet Hundil tuleb suure tõenäosusega ka laupäevases kohtumises taas kandvaid rolle mängida," on kirjas klubi kodulehel.

Laupäeval selgelt suurimat koormat kandev kaitseliini liider Sander Post on kohtumise eel rahulik, kuid teab, et mäng tuleb pööraselt raske. «Peame seisma, muud üle ei jää,» nentis Post. "Teame Nõmme Kalju tugevusi ja niisuguses mängus ei ole küsimus selles, kas me teame oma nõrkusi, et neid vältida – peame suutma ennekõike leida üles kõik oma tugevused ja need välja mängima. Teisiti siit vähegi rahuldavat tulemust ei tule," kinnitas ta ning lisas, et viigipunkti Kalju vastu saaks pidada juba suureks kordaminekuks.

Nõmme Kalju FC on tänavusel hooajal peetud seitsmest kohtumisest võitnud viis ning teinud kaks viiki. Meeskond on vastastele löönud 21 ja endale lubanud lüüa vaid viis väravat ning hoiab turniiritabelis praegu teist positsiooni.

Viljandi JK Tulevikul on seni peetud kohtumistest ette näidata üks võit ja üks viik ning kaheksas tabelikoht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles