Jalgrattad saavad talgute korras kuuri hoiukoha ja alevik jaanituleplatsi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Kalevi tänava tagumises otsas käib küll hoogne majaehitus, kuid talgulisi oodatakse kätt külge panema hoovi korrastamises ning kuuride värvimises.
Viljandi Kalevi tänava tagumises otsas käib küll hoogne majaehitus, kuid talgulisi oodatakse kätt külge panema hoovi korrastamises ning kuuride värvimises. Foto: Elmo Riig

​Tänavune talgute aeg algab Viljandimaal juba homme, kui toimub kaks maakonna poolesajast teemeära.ee lehel registreeritud ettevõtmisest. Ühe käigus saab alevik endale jaanituleplatsi ning teisel korrastatakse linna kortermaja hoovi.

«Värvime seal kuurid üle, teeme natuke haljastustööd ja õhtul on grill,» märkis Alo Allas, kes on  «Kalevi kangelaste kokkutuleku» talgujuht. 

Kalevid ja jaanituli

Ettevõtmise pealkiri viitab talgukoha paigale, mis on Viljandis Kalevi tänav 32 maja hoovis. See on kortermaja, kuhu pärast korrastamist tulevad üürnikud. Talgutel on plaanis paigaldada postkaste ja korrastada kuure jalgrataste hoidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles