Võhmas asuv mängumaja on huligaanidega kimpus

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhmas Veski tänava mänguväljakul rüüstatud mängumajake on praegu vägivalla jälgede eemaldamiseks Võhma Elko garaažis. Ettevõtte juhataja Kuldar Kipperi sõnul viiakse see pärast kordategemist Võhma lasteaia hoovile.
Võhmas Veski tänava mänguväljakul rüüstatud mängumajake on praegu vägivalla jälgede eemaldamiseks Võhma Elko garaažis. Ettevõtte juhataja Kuldar Kipperi sõnul viiakse see pärast kordategemist Võhma lasteaia hoovile. Foto: Elmo Riig

​Lõhkujad ja reostajad ei jätnud Võhmas Veski tänaval seisvat laste mängumajakest rahule ka talvel ning pärast tervenduskuuri viiakse see lasteaia juurde, kus aed peaks kurikaelad eemal hoidma. 

Läinud aasta oktoobris saeti Võhma linnavalitsuse korraldusel maha mängumaja katus, et hoida sealt eemal inimesed, kes jätsid endast maha süljelärakaid, suitsukonisid, pudeleid ja muud prahti. Katuse eemaldamine tekitas linlastes nurinat ning seejärel paigaldati jaanuaris samasse kohta uus mängumaja. 

Paraku lõhuti ka seda ning aktsiaseltsi Võhma Elko juhataja Kuldar Kipper otsustas majakese sealt minema vedada, et edasist hävingut peatada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles