Jantiv piip nurjas pääsu esikolmikusse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders teenisid maailmameistrivõistluste Prantsusmaa etapil kahe sõidu kokkuvõttes neljanda koha ning võistlussõitude kolmanda ja kaheksanda tulemusega kaasnevad kohapunktid kergitasid nad sarja koondtabelis viiendaks.
Kert Varik ja Lauris Daiders teenisid maailmameistrivõistluste Prantsusmaa etapil kahe sõidu kokkuvõttes neljanda koha ning võistlussõitude kolmanda ja kaheksanda tulemusega kaasnevad kohapunktid kergitasid nad sarja koondtabelis viiendaks. Foto: Erakogu

Viljandimaalane Kert Varik saavutas koos lätlasest paarimehe Lauris Daidersiga Prantsusmaal külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste etapil oma karjääri parima tulemuse – etapi kokkuvõttes neljanda koha.

Kui varasemast ajast tiitlitega harjunud korvimehele oli see Variku sõnul üsna tavaline tulemus, siis temal polnud maailmameistrivõistlustel veel nii hästi läinud.

«Kahju on teisest sõidust, sest võrdlemisi madalate pööretega läbitavas kurvis suri mootor välja ja mõnda aega ei olnud see nõus uuesti käivituma,» kõneles Varik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles