Erivajadustega inimeste töökeskus kolis Karulast südalinna

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile valmisid erivajadustega inimeste nobedate näppude all tekstiiliribadest nuuskimismatid, mida kasutatakse koerte ninade treenimisel.
Eile valmisid erivajadustega inimeste nobedate näppude all tekstiiliribadest nuuskimismatid, mida kasutatakse koerte ninade treenimisel. Foto: Marko Saarm

Varem Karulas tegutsenud aktsiaseltsi Hoolekandeteenused tütarettevõte Hea Hoog, kes otsib töövõimalusi erivajadustega inimestele, kolis eelmisel kuul Viljandi kesklinna Mainori keskusesse. Tegevusjuhendaja sõnul on kolimine muutnud kliendid iseseisvamaks.

Ülehomme ametlikku avamispidu pidava sihtasutuse Hea Hoog vanemtegevusjuhendaja Hanneli Vanambi sõnul on asukohamuutus mõjunud positiivselt. Kui varem sõidutati Näituse tänaval elavad kliendid varem bussiga Karulasse, siis nüüd harjutavad nad ise jalgsi Mainori keskuses töölkäimist. «Praegu on küll töötaja nendega kaasas, aga tulevikus tulevad nad ehk juba ise,» lisas ta.

Hea Hoog on aktsiaseltsi Hoolekandeteenused loodud sihtasutus, mille peamine ülesanne on leida avatud tööturul projektide kaudu tööd või muul moel töist rakendust Hoolekandeteenuste klientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles