Viljandimaalt osaleb Maamessil 22 ettevõtet ja ühingut

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19.–21. aprillini peetakse Tartu Näituste messikeskuses Maamessi.
19.–21. aprillini peetakse Tartu Näituste messikeskuses Maamessi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel nädalal, 19.–21. aprillini Tartu Näituste messikeskuses peetav Baltimaade suurim maaelusündmus Maamess toob enam kui kuuele hektarile kokku 470 eksponenti. Viljandimaalt osaleb messil 22 ettevõtet ja organisatsiooni.

Traditsiooniliselt koondab mess põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonna ettevõtteid, kellele on see üks regiooni tähtsamaid sündmusi uute toodete ja teenuste tutvustamiseks.

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on messil eelistatud eelkõige kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid ning tänavu on tema sõnul esindatud kõik maakonnad.

Kuigi Maamess on ennekõike erialainimeste sündmus, on sellele oodatud ka kõik pered. Messiprogramm on üles ehitatud selliselt, et tegevusi jagub igasse päeva. Osa saab võtta praktilistest seminaridest, vaadata näitusi, kaasa lüüa mitmesugustes võistlustes ning koos lastega jälgida Lottemaa etendusi. Messil on ka suur loomade ala, kus saab näha lihaveiseid, kitsi, lambaid, alpakasid ja teisi loomi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles