Kuidas tantsijast teiste tantsitaja sai

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retroklubi kogunemised on ühtlasi värvikirevad stiilipeod. Pildil Raivo Sirelpuu (paremal) koos tantsupedagoog Enn Meiesaarega.
Retroklubi kogunemised on ühtlasi värvikirevad stiilipeod. Pildil Raivo Sirelpuu (paremal) koos tantsupedagoog Enn Meiesaarega. Foto: Erakogu

Omal ajal oli Raivo Sirelpuu juhtida Viljandis Tartu tänaval asunud mobiilipood, praegu peab ta pisikest matkatarvete kauplust. Vähesed teavad aga, et see tegus ärimees on varvastest juukseotsteni kultuurist läbi imbunud. Oma kirge elab ta välja retropidusid korraldades.

Viljandisse sattus Raivo Sirelpuu 1979. aastal ja tema siinviibimine pidi plaanide kohaselt kestma vaid aastakese. Teatavasti kipuvad aga just ajutised asjad kõige kestvamaks kujunema.

Juurte poolest on Sirelpuu Jõhvi poiss. Juba kooliajal mängis ta bändis trumme ning istus tantsuõhtute ajal diskoripuldis. Oma esimese disko tegi ta 1976. aastal praeguses Jõhvi gümnaasiumis Guido Kanguri vinüülplaatidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles