Soe nädalavahetus tõi esimesi võimalusi plögaste teede hooldamiseks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi teekattes leidus löökauke, oli suur osa Viljandi ümbruskonna kruusateedest eile pärastlõunaks kuivanud. Siiski pole päike, tuul ja soe kõikjal olukorda parandanud ning on neidki teid, kus pori ja plöga taandumiseks tuleb palju tööd teha.
Kuigi teekattes leidus löökauke, oli suur osa Viljandi ümbruskonna kruusateedest eile pärastlõunaks kuivanud. Siiski pole päike, tuul ja soe kõikjal olukorda parandanud ning on neidki teid, kus pori ja plöga taandumiseks tuleb palju tööd teha. Foto: Marko Saarm

Viljandimaalased on kaardirakendusele anna-teada.ee märkinud veidi vähem kui poolsada kohta, kus tee on väga kehvas seisus ja nõuaks kiiret parandamist. 

Ühe sellise tee taga paikneb Undi talu. «Valdav osa ajast on see üsna hirmus,» märkis osaühingu Undi Teenused juhatuse liige Tõnu Peek Mustla–Mõnnaste tee kohta. Pärast päikselist nädalavahetust oli tee seal tunduvalt parem kui möödunud nädalal, mil kohati sai sõita pelgalt 20 kilomeetrit tunnis, sest auk oli augus kinni ja vesi teele kraavid uuristanud.

«Laupäeval oli seal höövel käinud. Nüüd on lõiguti parem,» nentis Peek ja rääkis, et muidu oli ikka olukord täiesti kohutav, arvestades, et selle tee hooldamine on maanteeameti korraldada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles