Pärimusmuusika festival avaldas tulevase peo programmi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festivali peetakse 26.–29. juulini
Viljandi pärimusmuusika festivali peetakse 26.–29. juulini Foto: Linda Liis Eek

26. Viljandi pärimusmuusika festival avalikustas kodulehel programmi päevade kaupa. Kõik artistid on nüüdseks kinnitatud.

Festivali pressiteenistuse teatel on tänavusel Viljandi pärimusmuusika festivalil esimest korda üles seatud noortelava, millel näeb kahe päeva jooksul neid, kes hakkavad pärimusmuusika tulevikku kujundama. Tuletõrjehoovis paikneval noortelaval astuvad üles Mandotrio, Lekarerätten (Rootsi), Hindrikus, Krüsban, Leitham, Duo Krüsban/Mänd ja Gatyamadzag Zenekar (Ungari).

Festivali lavad on endiselt Kirsimäel, Kaevumäel, Kultrahoovis, pärimusmuusika aidas ja Jaani kirikus. Eelmise aasta positiivse kogemuse põhjal on roheline lava ka sel aastal lauluväljakul, aga ööklubi on selleks korraks viidud Kultrahoovi.

Viljandi pärimusmuusika festivali peetakse 26.–29. juulini Viljandi lossimägedes ja selle ümbruses. Selle aasta teema on «Sajaga!», mis peegeldab kõige paremini noort ja pulbitsevat energiat.

Rohkem infot leiab lehelt viljandifolk.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles