Mikk Vaaks astus Pandiveres poodiumile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Vaaks
Mikk Vaaks Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Väike-Maarja ümbruses sõidetud jalgratturite Filteri maanteekarikasarja kolmanda etapina peetud Pandivere rattarallil lõpetas Viljandi klubi sõitja Mikk Vaaks kolmandana. Veidi enam kui 80 kilomeetri pikkuse võidusõidu poodiumikohtade lahendamine jäi kolme sõitja peale.


Aktiivselt alanud sõidul õnnestus pärast poole võistlusmaa läbimist peagrupilt eest pageda 16-liikmelisel seltskonnal, kuhu viljandlasest kuulusid Mikk Vaaks ja Martti Välk. Kolm kilomeetrit enne lõppu eraldus sellest omakorda kolm kolm meest: Kaspar Austa, Aksel Nõmmela ja Mikk Vaaks. Selles järjestuses ületasid nad ka finišijoone.

Martti Välk lõpetas kümme sekundit võitjast hiljem ja sai kümnenda koha. Markus Paas, kes eelmisel päeval oli südilt kaasa sõitnud Lätis 180-kilomeetrisel profisõidul, sai Pandivere rallil kirja 20. tulemuse. Pärast kolme sarjas peetud etappi on Markus Paas Viljandi klubi parimana üldarvestuses viiendal kohal.

Lühikesel 25-kilomeetrisel sõidul, kus võistlevad 14-aastased, liikus 17-liikmeline juhtgrupp Viljandi treeneri Marek Johansoni sõnul koos lõpuni. Grupifinišis sai Kristjan Johanson 12. koha ja oli M-14 arvestuses kaheksas.

12-aastased sõitsid Väike-Maarja linnaringil, kus M-10 poiste kahekilomeetrisel sõidul võidutses Martin Holtsmann. Kolmandana lõpetas selle Henri Treimuth, N-10 klassis oli võidukas Ilona Tasane.

Pilte Pandivere rattarallilt saab vaadata siit.

Filtri maantekarikasari jätkub augustikuus Haapsalus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles