Piimatootja loodab riigi üürimaja abil inimesi maale elama meelitada (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Venno juhtimisel on ehitatud Koksverre tänapäevased laudad, kuid laudas töötavale personalile pole lähikonnas eluruume. Nüüd püütakse seda viga parandada.
Meelis Venno juhtimisel on ehitatud Koksverre tänapäevased laudad, kuid laudas töötavale personalile pole lähikonnas eluruume. Nüüd püütakse seda viga parandada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa ühes kaugemas nurgas Koksvere külas suurt piimakarja pidaval osaühingul Mangeni PM napib töötajaid, sest neile pole lautade läheduses kortereid pakkuda. Nüüd tahab ettevõte koos vallaga luua firma, kes saaks küsida ehitusraha riiklikust üürimajade programmist.

Mangeni plaan on ehitada Kõo ja Võhma vahel asuvasse Koksverre 11 korteriga maja, kus tulevikus saaksid elada selle ettevõtte lüpsjad ja nende pered. Põhja-Sakala vald on mõttega päri, sest vallalt ei taha ettevõte mitte raha, vaid moraalset ja juriidilist tuge.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles