Malev pakkus spordikooli täpsusküttidele uue pesa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval treenisid Kaitseliidu Sakala malevas Kairi Heinsoo juhendamisel Viljandi spordikooli õpilased.
Neljapäeval treenisid Kaitseliidu Sakala malevas Kairi Heinsoo juhendamisel Viljandi spordikooli õpilased. Foto: Elmo Riig

Viljandi spordikooli laskmisosakond on kolinud Männimäelt teisele poole linna ning leidnud endale uue treeningupaiga Kaitseliidu Sakala maleva hiljuti valminud hoone lasketiirus.

Väga hea valgusega ja igas plaanis nüüdisaegses tiirus treenimas käivaid noori viljandlasi ootab ees veelgi uuendusi. Mõned nädalad tagasi spordikooli treenerite perega liitunud Kairi Heinsoo, kes on kuulunud Eesti laskesportlaste paremikku, võtab tasapisi oma kunagiselt juhendajalt, pensionile jäävalt Ellen Kangilaskilt ametit üle.

Pikki aastaid Viljandis laskjaid koolitanud ja aukartust äratava hulga medalivõitjaid kasvatanud Ellen Kangilaski ei teinud saladust, et viimased aastad Jakobsoni koolis tegutsenud lasketiirust lahkumine polnud talle meeltmööda, ent osutus lõpuks möödapääsmatuks. Tema sõnul puudus seal ventilatsioon ja linnaametnikud kuni 10 000-euroseks investeeringuks raha ei leidnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles