Huvikooli maleringi võistkond alistas koolide esindused

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani noortekeskuses peeti võistkondlike koolide maleturniiri.
Suure-Jaani noortekeskuses peeti võistkondlike koolide maleturniiri. Foto: Erakogu

Teisipäeval Suure-Jaani noortekeskuses peetud võistkondlikul koolide maleturniiril oli parim Viljandi huvikooli maleringi esindus, kes edestas Viljandi Kesklinna ja Suure-Jaani kooli esindust.

Põhja-Sakala valla spordi- ja noorsootöö spetsialist Mati Adamson on valla lehele noortekas.suure-jaani.ee postitatud uudise, millest võib lugeda, et kaheksa võistkonnaga mõõduvõtul mängiti mõtlemisajaga kümme minutit partiile ning kõik võistkonnad kohtusid omavahel korra.

Siim Kanepi juhendamisel harjutav Viljandi huvikooli võidukas võistkond koosseisus Hugo Soo, Villem Mändmaa, Antonio Ibrus ja Eke Elmer Hani sai 24 tabelipunkti. Teise kohaga saanud Kesklinna kooli esimene võistkond koosseisus Maarja Kährik, Simo Marvin Viir, Aksel Aavik ja Anton Aavik kogus 19 punkti.

Kolmas oli 18,5 punktiga võõrustaja rollis olnud Suure-Jaani kooli esindus koosseisus Henry Tikut, Tanel Männik, Robin Selberg ja Randel Teever.

Neljanda kohaga lõpetas Lahmuse esimene koosseis, järgnesid Kesklinna kooli teine, Lahmuse kooli teine, Heimtali ja Kalmetu kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles