Liba-Sakala. Mure. Kulla toimetus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puusärk
Puusärk Foto: Erakogu

Mul on suur mure. Olen esimese põlve hipster ja proovin ikka ajaga kaasas käia. Enamasti see ka õnnestub: habet ma ei aja, söön taimetoitu, joon käsitööõlut, gluteeni ei talu ja muusikat kuulan vinüülidelt. Riietuses olen samuti suutnud hoida kindlat joont: mul on puust käekell, prilliraamid ja lips, nagu ka püksid, särk ja alukad.

Nüüd aga hakkasin ühel päeval mõtlema surma peale, sest lõputult ei ela meist paraku keegi. Mis saab siis, kui ma ära suren ja mind on vaja maha matta? Kui seni olen saanud massidest erineda, siis ma ei taha, et mu maise teekonna lõpp oleks ühtäkki tavaline. Ma tean, et loogiline oleks valida tavaline kirst ehk puusärk (jah, ma saan aru, et siin saab nüüd teha sõnademängu ja minu üle irvitada), aga erinevalt teistest aksessuaaridest on puusärk täiesti meinstriim.

Kuidas lasta ennast matta nii (ja matta lasta ma ennast tahan, sest tuhastamine on nii-nii levinud), et see oleks loogiline ja stiilne jätk mu elule? Aidake, palun!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles