Auandmine algas linnapea kabinetist

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse Sakala ringkonna esinaine Jane Koitlepp väljub linnapea Madis Timpsoni kabinetist. Meer sai seekord Viljandis esimesena sinilille rinda.
Naiskodukaitse Sakala ringkonna esinaine Jane Koitlepp väljub linnapea Madis Timpsoni kabinetist. Meer sai seekord Viljandis esimesena sinilille rinda. Foto: Elmo Riig

​Eile algas viies sinilillekampaania, millega antakse au tänapäeva veteranidele, kes on käinud missioonidel. Viljandis tegi esimese sinililleostu linnapea Madis Timpson, kes usub oma sõnul sellesse siiralt.  

Kui Sakala ringkonna naiskodukaitsjad sinililledega meeri uksest sisse astusid, pakkus too neile kommi ja rääkis, et on selle kampaania iga-aastane toetaja, sest selle vedamist alustas viis aastat tagasi tema hea sõbranna. «Vahel linnapea räägib asju, mida ise väga ei usu, aga sellesse ma usun siiralt,» lausus Timpson. 

Tema sõnul on sinilillekampaania väljas õige asja eest, sest kuigi meil siin sõda pole, võideldakse meie eest kaugemal. Ta pistis kogumistopsi viis eurot ja palus naiskodukaitsjal märgi pintsakule kinnitada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles