Poliitikud heitsid ettevõtja idee kõrvale ja rajavad veekeskuse kesklinna (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitikud tegid otsuse, mis ajas nad tülli. Kui linnavolikogu liige ja veekeskuse nõukogu esimees Harri Juhani Aaltonen (vasakul) toetab mõtet, et veekeskus tuleb kesklinna, siis teine volikogu ja veekeskuse nõukogu liige Rain Hüva ei mõista, miks ei anta ettevõtjale aega oma ideed koos arvutustega esitada.
Poliitikud tegid otsuse, mis ajas nad tülli. Kui linnavolikogu liige ja veekeskuse nõukogu esimees Harri Juhani Aaltonen (vasakul) toetab mõtet, et veekeskus tuleb kesklinna, siis teine volikogu ja veekeskuse nõukogu liige Rain Hüva ei mõista, miks ei anta ettevõtjale aega oma ideed koos arvutustega esitada. Foto: Marko Saarm, Elmo Riig (montaaž)

Viljandi võimupoliitikud heitsid kõrvale järveäärse spaakinnistu omaniku pakkumise hakata sinna ühiselt veekeskust rajama ning otsustasid selle ehitada linna peatänava äärde

​Veekeskuse nõukogu esimehe, linnavolikogu liikme Harri Juhani Aaltoneni sõnul arutasid volikokku ja linnavalitsusse kuuluvad koalitsioonipoliitikud kolmapäeva õhtul veekeskuse tulevikku ligi tund aega ning langetasid otsuse, et seda hakatakse rajama kahele kesklinna kinnistule, millest ühel asub praegu SEB pank.

«See on väike, aga otsustav samm,» kommenteeris otsust Aaltonen, kes on mitmel korral nimetanud asukoha valimist veekeskuse rajamise kõige tähtsamaks ja raskemaks osaks.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles