Viljandlased sätivad end kullalahingule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metalli meeskond teenis Eesti saalihoki meistrivõistluste teise liiga põhiturniiril teise koha ning läheb pühapäeval finaalis vastamisi võistkonnaga Sparta Team Fatpipe.
Viljandi Metalli meeskond teenis Eesti saalihoki meistrivõistluste teise liiga põhiturniiril teise koha ning läheb pühapäeval finaalis vastamisi võistkonnaga Sparta Team Fatpipe. Foto: Marko Saarm

Saalihokimeeskond Viljandi Metall valmistub pühapäeval Jõgeva spordihoones peetavaks lahinguks, kus on kaalul Eesti meistrivõistluste teise liiga kuldmedal.

Teises liigas osales tänavu kuus meeskonda. Läinud laupäeval lõppenud põhiturniiri kaks paremat mängivad nüüd finaalis, kaks järgmist pronksikohtumises ja välja selgitatakse ka viienda koha omanik.

Viljandi Metall lõpetas põhiturniiri laupäeval Tallinnas kahe võiduka kohtumisega: 7:2 mängis ta üle meeskonna Pro Sura ja 13:1 Jõgeva SK Tähe / Olivia 04.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles