Portaal aitab pillidega tutvust teha

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilliportaali koostajad Kadri Steinbach ja Marko Mägi loodavad, et see teeb pilliõppimise huvitavamaks nii lapsele kui ka õpetajale.
Pilliportaali koostajad Kadri Steinbach ja Marko Mägi loodavad, et see teeb pilliõppimise huvitavamaks nii lapsele kui ka õpetajale. Foto: Elmo Riig

​Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakond sai valmis veebilehe Pilliportaal, millega loodetakse õpetada lapsi ja noori paremini pille tundma. 

Pilliportaal koondab esimest korda eesti keeles nii põhjaliku materjali ning selle koostajate kinnitusel pole midagi säärast tehtud ka piiri taga. See ei ole entsüklopeediline teatmeteos, vaid noorele muusikahuvilisele lihtsamaks kirjutatud abimaterjal, mida illustreerib pildi- ja videomaterjal.

Uuendusmeelne linn

Pilliportaal on mõeldud kasutamiseks nii üldhariduskooli muusikatunnis kui ka muusikakooli tundides, kus on vaja instrumente tundma õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles