Lapsed näitavad kevadist lavamoodi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu eelmisel viiel aastal ootavad Viljandi põhikoolide õpilased täna õhtul Sakala keskusesse publikut show’le, et näidata omaloodud lavamoodi. Foto on tehtud kolmandal show’l 2015. aastal.
Nii nagu eelmisel viiel aastal ootavad Viljandi põhikoolide õpilased täna õhtul Sakala keskusesse publikut show’le, et näidata omaloodud lavamoodi. Foto on tehtud kolmandal show’l 2015. aastal. Foto: Elmo Riig

​Täna on Sakala keskuses kolme Viljandi põhikooli moe-show teemal «Eesti mood». Kui korraldajate sõnul on olnud kuulda, et see teema hakkab vaikselt tüütama, siis etendusel hoiti sellest siiski kinni ja suunati samas fantaasia vabalt lendama.

«Me loodame, et kõik ei tule sinimustvalge,» märkis Paalalinna kooli huvijuht Anett Veetamm ja lisas, et teiste korraldajate, Kesklinna ja Jakobsoni kooli huvijuhtidega leidsid nad, et teema võib kätkeda endas moodi näiteks tuhandeid aastaid tagasi. «See võib olla tänapäev või tulevik. Kõik on vaba fantaasia ja loodame, et inspiratsiooni on saadud rahvariietest, loodusest, kunstist või muusikast,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles