Täielik uueks ehitamine asendus katuse lappimisega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbilaskva katusega vana spordihoone suur saal on armetust seisukorrast hoolimata igapäevases kasutuses. Tuleval õppeaastal hakkavad seal
lisaks gümnaasiumi ja waldorfkooli õpilastele kehalise
kasvatuse tundides käima Paalalinna
kooli lapsed.
Läbilaskva katusega vana spordihoone suur saal on armetust seisukorrast hoolimata igapäevases kasutuses. Tuleval õppeaastal hakkavad seal lisaks gümnaasiumi ja waldorfkooli õpilastele kehalise kasvatuse tundides käima Paalalinna kooli lapsed. Foto: Marko Saarm

​Täieliku ümberehitamise otsus muutus vaid paari kuuga plaaniks vahetada välja katus, aga selleks antud 150 000 eurost võib alles jääda vaid kümme protsenti. Sellised on olnud linnajuhtide spordihoone vana osa remondiplaanid viimase poole aasta jooksul.

Augusti lõpus võisid rõõmustada need, kes lootsid, et linn leiab lõpuks raha 60 aastat vana spordihoone remontimiseks, sest toona viimaseid kordi koos istunud linnavolikogu eelmine koosseis kinnitas selleks vajaliku ehitusprojekti tellimise. Paraku osutus see valimiseelseks lubaduseks, sest paar kuud hiljem ametisse pandud uus linnavõim, mis suures osas koosnes samadest inimestest, tõmbas ehitusprojekti tellimise ideele vee peale.

Põhjus oli raha, sest linnavalitsus nägi tulevikku vaadates, et lähema viie aasta jooksul maja remontimiseks seda ei leita. Projekti tellimine nii kauge aja taha oleks aga suure tõenäosusega raharaiskamine. Nii tegi linnavalitsus volikogule ettepaneku anda linnaeelarvest tänavu 150 000 eurot spordihoone katuse vahetamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles