Visalt võidelnud Tulevik jäi Narvas nullile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ei suutnud Narvas turniiritabelisse punkte lisada. Pilt on tehtud kohtumisel FCI Levadiaga.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ei suutnud Narvas turniiritabelisse punkte lisada. Pilt on tehtud kohtumisel FCI Levadiaga. Foto: Marko Saarm

Teisipäeva õhtul Narvas Premium-liiga kuuendat kohtumist pidanud Viljandi JK Tuleviku meeskonnal võõrustajatele väravaid lüüa ei õnnestunud. JK Narva Trans võitis kohtumise 2:0.

Viljandlased võitlesid visalt ning otsisid kogu kohtumise vältel aktiivselt oma võimalusi. Paraku olid väravalöömiseks võimaluste otsimisel ja nende tulemuseks realiseerimisel edukamad võõrustajad. Mängu esimese värava lõi avapoolaja viimasel minutil Viktor Plotnikov ning teist korda jõudis Trans sihile kohtumise 60. minutil, kui palli saatis Tuleviku võrku Dmitrii Barkov.

Viljandi meeskond jätkab Premium-liigat nelja tabelipunktiga ja esialgu veel turniiritabeli kuuendal real. Kolm ülejäänud liiga seitsmenda vooru kohtumist saavad lahendus kolmapäeval. Tulevik peab oma järgmise lahingu juba eeloleval laupäeval kell 18.15 Viljandi kunstmuruväljakul Tartu JK Tammekaga. Viimati nimetatud alistasid teisipäeval koduväljakul 5:2 Paide Linnameeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles