Galerii. Noored maadlejad karastusid Tallinna suurturniiril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval osalesid Viljandimaa noored maadlejad rahvusvahelisel noorte vabamaadlusturniiril Tallinnas Saku suurhallis, kus said teoks "Tallinn Open" ja Kristjan Palusalu mälestusvõistlused.

Viljandi spordikooli õpilastest tegid seal tihedas konkurentsis parima tulemuse Rene Talts ja Janar Lips. Esimene neist sai kaalus alla 32 kg 26 osaleja seas kõrge, teise koha. Janar Lips oli 16 osalejaga võistluskaalus alla 35 kg kolmas.

Arvestades turniiri tihedat konkurentsi ja noormaadlejate head taset olid väga tublid kõik teisedki turniiril kaasa teinud Viljandimaa spordipoisid. Medalivõitjate kõrval mahtusid omas võistluskaalus autasustamisele ehk kuue parema sekka veel Tristan Aleksandrov ja Sander Loit viiendana ning Aimar Alksnis ja Rainer Kevin Suuder kuuendana.

Kahtlemata olid turniiril tublid  ka kõik ülejäänud Viljandimaa vabamaaadlejad, kes lõpetasid järgmisete tulemustega: Keiro Asu oli üheksas,  Jan-Villem Jamnes ja Kardo Tamm 12., Kender Annus 16. ja Kaimar Tamm 21.

Rahvusvaheline suurturniir algas juba reedel mitme riigi maavõistlusega, jätkus laupäeval Saku hallis Kreeka-Rooma ning pühapäeval vaba- ja naistemaadlusega. Turniiril osales 1914 võistlejat 27 riigist ja 14 võistlusmatil peeti 3472 kohtumist, õigust mõistis rohkem kui 150 maadluskohtunikku. Kreeka-Rooma, vaba- ja naistemaadluses sai punkte 205 maadlusklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles