Rahvamaja direktor Priit Toobal avas lühtriga saali

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske kultuurimaja direktor Priit Toobal juhtis tseremooniat Kondase maja sinise saalis, mida kaunistab nüüd väärikas klaaslühter.
Värske kultuurimaja direktor Priit Toobal juhtis tseremooniat Kondase maja sinise saalis, mida kaunistab nüüd väärikas klaaslühter. Foto: Elmo Riig

​Suure-Jaani kultuurimajas sinises klaaslühtriga saalis peeti laupäeval tseremoonia, mida juhtis värske kultuurimaja juht Priit Toobal.

Et Suure-Jaani Kondase maja sinisesse saali lühtrit saada, koguti raha ligi kolm aastat. Valgusti tegid valmis klaasikunstnik Eili Soon ja metallikunstnik Kristjan Sisa. Selle idee oli õhus olnud pikemat aega ning kui Anneli Kundla kultuurimaja direktoriks sai, hakkas ta selle elluviimisega ka tegelema.

«Soovisime kindlasti, et saal tuleks sinine,» on varem Sakalale rääkinud Kundla, kes on nüüd ametis Viljandimaa rahvakultuuri spetsialistina. «Esimeses projektis oli see ette nähtud heledates toonides, heledaid saale on aga küll ja küll. Vahepeal käis läbi mõte teha see mustaks, aga seegi jäeti kõrvale. Tumesinine on aga väga väärikas värv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles