Tulevik leppis Pärnus ühe punktiga

, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku meeskonnal (sinises vormis) oli laupäeval Pärnus peetud meistriliiga kohtumises võõrustajate üle küll kerge initsiatiiv, paraku viigist enamat ei õnnestunud kevadisest suvepealinnast ära tuua.
Tuleviku meeskonnal (sinises vormis) oli laupäeval Pärnus peetud meistriliiga kohtumises võõrustajate üle küll kerge initsiatiiv, paraku viigist enamat ei õnnestunud kevadisest suvepealinnast ära tuua. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

​Laupäeva pärastlõunal kohtus Viljandi Tuleviku meeskond Eesti jalgpalli meistriliigas Pärnus kohaliku Vaprusega ning pidi kergest mängulisest ülekaalust hoolimata leppima 1:1 viigiga.

Üks voor enne koondisemängudest tingitud liigapausi oli Tulevik saanud valusa, ent teenitud kaotuse mängus lähirivaali FC Kuressaare vastu. Kohtumises Vaprusega, kelle mänguklass ei tohiks Tuleviku omast kuidagi kõrgem olla, lootis meeskond teha vigade paranduse.

Mängupildis see õnnestus, tulemuse mõttes mitte täielikult. Tänavu peetud viie kohtumise hulgas oli vastasseis Vaprusega esimene, kus Tulevik omas peaaegu kogu kohtumise vältel initsiatiivi ning oli rünnakul üritav pool. Kahemehelist edurivi kasutanud Viljandi esindus oli avaväravale lähedal 16. minutil, kui Yosuke Saito suunas nurgalöögist antud palli peaga lati alla, ent Pärnu väravavaht suutis tõrjuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles