Viljandi mehed võitlesid end finaalturniirile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi korvpallimeeskond BC Viljandi / telliauto.ee meeskond tagas endale õiguse osaleda meistrivõistluste teise liiga nelja tugevama finaalturniiril.
Viljandi korvpallimeeskond BC Viljandi / telliauto.ee meeskond tagas endale õiguse osaleda meistrivõistluste teise liiga nelja tugevama finaalturniiril. Foto: Marko Saarm

​BC Viljandi / telliauto.ee meeskond jõudis Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teise liiga nelja parema turniirile, mis peetakse 13. ja 14. aprillil. Mängude toimumiskoht alles selgub.

Viljandi korvpallimeeskond alistas kolmapäeval Ülenurmes teist korda liiga veerandfinaalis Eesti Maaülikool II / Ülenurme võistkonna. Kui eelmise nädala reedel olid viljandlased kodusaalis vastasest üle 98:61, siis kolmapäeval vormistasid meie mängijad finaaliturniirile vajaliku võidu tulemusega 100:64.

Numbriliselt seljavõiduna tunduvad kaks kohtumist võitnud BC Viljandi / telliauto.ee meeskonna esindaja Mikk Söödor kõneles, et tegelikult ei läinud kolmapäevane kohtumine sugugi soovitult. «Me ei saanud esimesel poolajal kuidagi oma mängu käima, aga suutsime teisel poolajal end kokku võtta,» meenutas Söödor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles