Eelmisel suvel ehitatud tee ei pea uue tulekuni vastu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel Kärstna ja Paistu vahele ehitatud teelõik on enne uue suve tulekut auklik. Maanteeameti spetsialisti jutu järgi parandatakse katkised kohad kevadel garantiiülevaatuste järel ära.
Eelmisel suvel Kärstna ja Paistu vahele ehitatud teelõik on enne uue suve tulekut auklik. Maanteeameti spetsialisti jutu järgi parandatakse katkised kohad kevadel garantiiülevaatuste järel ära. Foto: Valdo Ots

​Mullu suvel Viljandimaal Pahuvere lähedal Kärstna ja Paistu vahele rajatud musta kattega teelõik on üle poole aasta hiljem auklikuks sõidetud ning kaetud lahtise killustikuga.

«Teed ei pea meil pool aastatki vastu,» nentis sealne kohalik ettevõtja Valmar Haava, kes on ühtlasi Viljandi vallavolikogu liige. «See on liinitöö – palju on teha, aga ajaliselt ei jõuta.» Ta lisas, et kui vanasti pesti tee pindamiseks mõeldud killustikku kuid, siis nüüd on killustik nii tolmune, et pigi ei hakka külge.

Haava sõnul oli tee auklik juba kuu pärast valmimist. «See on ju maksumaksja raha, mis seal läheb,» nentis ta. «Probleem pole ainult aukudes, vaid selles, kuidas ja mis kvaliteediga teid ehitatakse. Kahe aasta pärast peame selle tee uuesti üle pindama ja kohe kindlasti ei usu, et see garantiisse läheb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles