Viljandist sirgunud poksija pürgib tippu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi Uustalu nokauteeris 17. märtsil Leedus võistlusel «King of Kings» Mantas Stankise ning peab seda üheks oma karjääri paremaks matšiks.
Andi Uustalu nokauteeris 17. märtsil Leedus võistlusel «King of Kings» Mantas Stankise ning peab seda üheks oma karjääri paremaks matšiks. Foto: Benas Dragūnas Studio

​Viljandist pärit 18-aastane professionaalne kikkpoksija Andi Uustalu jagab oma aega klassiruumi ja spordisaali vahel ning gümnaasiumi lõpuklassis õppides jõuab ka teisel pool maakera treeninglaagris käia. Oma vanuses ja kaalukategoorias üks Eesti paremaid kikkpoksijaid näeb sihina silme ees maailma paremikku ning teeb sinna jõudmise nimel tööd, mahutades oma nädalasse kas või kaksteist trenni.

Äsja Leedus profivõitlejate võistlussarjas «King of Kings» leedulase Mantas Stankise nokauteerinud ja võiduga koju naasnud Uustalu peab seda oma karjääri üheks säravamaks tulemuseks.

«Kõige magusamad on rahvusvahelistel areenidel mainekate vastaste vastu saadud võidud. Praegu olengi kõige rohkem rahul viimase matšiga Leedus,» jagas ta emotsiooni.

Kahe nädala pärast ootab Uustalu Tartus ees võistluskunstisari «Duel 1 Fight Se­ries», mis koondab A. Le Coq Spordi hoonesse oma ala tipud nii kodumaalt kui Lätist, Leedust, Moldovast, Serbiast ja Soomest. Nelja mehe turniiril esindab Eestit 71-kilogrammiste kategoorias ka Viljandi kasvandik. «Lähen sinna positiivsete emotsioonidega ning naudin, mida ma teen. Vorm on väga hea, lisaks on ümber kallid inimesed, kes mind toetavad,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles