Folk Auto asub toetama jalgpalliklubi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folk Auto müügijuht Rivo Arula (paremal) andis JK Tuleviku juhile Raiko Mutlele üle uhiuue Škoda Kodiaqi mudeli.
Folk Auto müügijuht Rivo Arula (paremal) andis JK Tuleviku juhile Raiko Mutlele üle uhiuue Škoda Kodiaqi mudeli. Foto: JK Tulevik

Viljandis asuv Škoda sõidukite müügiesindus ja Volkswageni teeninduskeskus Folk Auto ning jalgpalliklubi Viljandi Tulevik sõlmisid kokkuleppe, et Folk Auto liitub klubi toetajate ridadega.

Folk Auto tegevjuhi Priit Simbergi sõnul oli ettevõte oma kogukondlikele tegevustele mõeldud toetussumma paigutamiseks kohta otsides jälginud Viljandi vutiklubi tegemisi pikema aja vältel.

«Üpris kiiresti sai meile selgeks, et Viljandi jalgpallipoisid ja -tüdrukud väärivad meie tuge ning just nende abil teenib Folk Auto panus linnakogukonna huvisid kõige selgemalt. Tulevik on linna ja kogu maakonna üks tugevam spordijõud, kes on toonud iga päev liikuma sadu lapsi ja noori,» kõneles Simberg. Tema sõnul tegeleb Tulevik sõna otseses mõttes tulevikku vaatamisega, täpselt nagu Škodagi. Lisaks on kohaliku jalgpalliklubi kogukond aktiivne ning Viljandi linnale on sellise ühiskondliku veduri olemasolu suur õnn. «Meil on ainult hea meel, et saame nüüdsest olla osa sellest aktiivsest ja ühtehoidvast perest,» lausus Priit Simberg.

Folk Auto toetab klubiliste tegemisi, andes klubi presidendi käsutusse uue Škoda Kodiaqi mudeli ning panustades lisaks jõuliselt klubi üldise arengu fondi. Ka paneb Folk Auto tugeva õla alla augustikuus Viljandi lastele mõeldud CF Valencia jalgpallilaagri sujuvale kordaminekule.

Viljandi Tuleviku president Raiko Mutle on Folk Autole toetuse eest siiralt tänulik ning tõi märgilise asjaoluna välja selle, et Folk Auto inimesed klubi tegemisi ise märkasid.

«See, et kohalik ettevõte meile omal algatusel tuge pakkuma tuli, näitab, et me ajame klubis õiget asja, meid nähakse ja meile elatakse kaasa,» rääkis Mutle ning lisas, et Folk Auto toetuse abil saab Tulevik astuda sammukese edasi klubi ülesehitamise ja arendamise eesmärkide poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles