Ujula vabanes sarikapärjast

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarikapärja mahavõtmisega olid eile ametis Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu (paremal) ja aktsiaselts Eviko objektijuht Margus Järve.
Sarikapärja mahavõtmisega olid eile ametis Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu (paremal) ja aktsiaselts Eviko objektijuht Margus Järve. Foto: Elmo Riig

​Ligi neli ja pool miljonit eurot maksev Suure-Jaani tervisekeskus, mille sarikapidu eile peeti, peaks kava kohaselt valmima septembri lõpuks.

Keskust ehitava aktsiaseltsi Eviko projektijuhi Taavi Miti selgituse kohaselt on järg sisetööde käes ja ehitusküsimused alles hakkavad keeruliseks minema. «Igasugused läbipääsusüsteemid, infoedastus, valved – kõik need asjad tuleb kokku viia,» ütles Mitt ning tõdes, et lõpuks huvitab haldajat, kuidas süsteeme jälgida ja hooldada. 

Üleeilsel kohtumisel Põhja-Sakala vallavanema Tõnu Aavasaluga olid arutelu keskmes kassasüsteemid. «See, mismoodi raha liikumine toimub, peab kõik ühilduma alates kapilukust,» toonitas Mitt ja täheldas, et selle valdkonna lahendused arenevad iga päevaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles