Võrkpallitüdrukutel oli edukas võistlusreis Pärnusse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli U-14 vanuseklassi esimene koosseis (Maria Allik, Miia Liiva, Janelle Leenurm, Maarja Allik, Lisandra Sepp ja Vanessa Teesalu), pärast Viljandis peetud avaetappi.
Viljandi spordikooli U-14 vanuseklassi esimene koosseis (Maria Allik, Miia Liiva, Janelle Leenurm, Maarja Allik, Lisandra Sepp ja Vanessa Teesalu), pärast Viljandis peetud avaetappi. Foto: Erakogu

Läinud nädalal osalesid Viljandi spordikooli noorimad võrkpallitüdrukud Pärnus minivõrkpalli eelturniiri teisel etapil.

Jaanuaris Viljandis alanud ja kolmest etapist koosneva eelturniiri Pärnu mõõduvõtt kujunes meie noortele sama edukaks, kui seda oli olnud kodune võistluspäev. Seekord osales U-14 vanuseklassi turniiril kuus ja U-12 turniiril viis võistkonda.

Vanemas grupis võitis Viljandi spordikooli esimene koosseis kõiki vastaseid tulemusega 2:0. Viljandi teine võistkond võitis nii Pärnu kui Saaremaa esindust, kuid jäi alla võitnud treeningukaaslastele. Etapi kolmas oli selles arvestuses Pärnu esimene, neljas Saaremaa esimene, viies Pärnu teine ja kuues Saaremaa teine võistkond.

Viljandi spordikooli noorem ehk U-12 vanusekassi võistkond sai teisel etapil teise koha, kaotades Pärnu esimesele ning alistades Pärnu teise võistkonna ja mõlemad Saaremaa koosseisud. Kõik viljandlannade mängud lahenesid kahe geimiga.

Minivõrkpalli eelvõistluse kolmas etapp mängitakse mai alguses Saaremaal ja lõppvõistlus juuni alguses Võrus. U-14 grupis pääseb Võrru meie regioonist neli ja U-12 klassis kaks edukamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles