Brit Martin jätkas edukat aastat kahe kuldkarikaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brit Martin võitis Eesti karikavõistlustel esikoha üksi- ja paarismängus.
Brit Martin võitis Eesti karikavõistlustel esikoha üksi- ja paarismängus. Foto: Eesti Tennise Liit

Viljandlanna Brit Martin tegin lõppenud Eesti noorte karikavõistlustel puhta töö: ta võitis 12-aastasete tütarlaste üksimängu ja oli koos Grete Gulliga võidukas ka paarismängus.

Viljandis Ott Ahoneni tennisekoolis harjutav 11-aastane tüdruk on Ahoneni ütlemist mööda võitnud tänavu kõik omaealiste turniirid ning hoiab ka reitingutabelis liidripositsiooni.

Pealinnas Tallinki tennisekeskuses korraldatud turniiril pidas Brit Martin T-12 üksikmängu turniiril neli kohtumist, neist finaalis mängis ta Grete Gulliga ning alistas oma paarismängupartneri kindlalt 6:3 ja 6:0. Poolfinaalis mängis ta aga 7:5 ja 6:0 üle tallinlanna Maarja Leinštrepi.

Paarismängus võitsid Brit Martin ja Saaremaa tüdruk Grete Gull kindlalt, alistades Maarja Leinštrepi ja Adriana Rootsi.

Teistel Viljandi tenniseklubi noortel seekord karikavõistlustel sama edukalt ei läinud. Markus Michelis ja Kendra Aidla piirdusid teise ringiga ning Markus Aidla ja Emma Maria Kirsimäe langesid konkurentsis esimeses ringis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles