Teise liiga meeskond murdus tugeva Legioni surve all

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku duubel meeskond alustas teise liiga hooaega pühapäeval kodustaadionil.
Tuleviku duubel meeskond alustas teise liiga hooaega pühapäeval kodustaadionil. Foto: JK Tulevik

Pühapäeval Eesti jalgpallimeistrivõistluste teises liigas hooaega alustanud Viljandi JK Tulevik II meeskond pidi koduväljakul tunnistama 0:4 Tallinna JK Legion II esinduse võitu.

Avapoolajal püsis mäng kenasti tasakaalus, kuid kumbki meeskond ei suutnud palli vastaste väravasse toimetada. Teise poolaja alates tegid külalised vahetuse, mis otsustas mängu: Erik Tselenko asemel sekkus mängu Nigeeria kodakondne Temitayo Ogunleye Doherty. Kübaratrikini jõudmiseks kulus tal täpselt 19 minutit. Neljanda värava lõi 82. minutil Tuleviku puuri Paul Tšebluko.

Tuleviku duubelmeeskonna peatreener Kevin Paavo tunnistas klubi kodulehe vahendusel, et hästi mängitud avapoolaja järel kadus distsipliin ning võeti riske, mida ei suudetud kanda. «Tegime valesid otsuseid, kiirustasime ja see maksis kätte,» tõdes ta. «Esimese poolajaga jään väga rahule, aga teine ... Ütleme nii, et esimese poolaja võtame positiivsena kaasa, teisega istume klassiruumi maha ja hakkame õppima ning analüüsima.»

Vastaste poolel kübaratrikiga hiilanud Doherty kohta ütles Paavo, et hoolimata ründajale antud võimalustest on too kahtlemata väga kiire ja tehniline mängija.

Tuleviku duubli eest jooksis pühapäeval esimeseks poolajaks platsile Robert Taar, kes mängis viimati mullu mais Pärnu Vapruse vastu võõrsil 0:2 kaotatud kõrgliigamängu. See jäi tal juba nelja minuti järel vigastuse tõttu pooleli.

Vaheaasta järel palliplatsile naasnud Taariga oli Paavo rahul. «Noortel on temalt palju õppida. Ta on aktiivne ja distsiplineeritud. Teine liiga ei ole samas selgelt tema tase,» kinnitas ta siis ning andis mõista, et duublis mängiv Taar naaseb vajaliku hulga mängupraktika kogunedes peagi esindusmeeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles