Läheneb maamaksu tasumise tähtaeg

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Maksu- ja tolliamet (MTA) palub maamaksu tasumisel arvestada, et ees ootavate ülestõusmispühade tõttu ei tehta pankadevahelisi ja rahvusvahelisi ülekandeid 30. märtsist 2. aprillini.

Kuigi maamaksu tasumise tähtaeg on esmaspäeval, 2. aprillil, tuleb silmas pidada, et pankadevahelise makse õigeks ajaks kohalejõudmiseks on vaja makse teha neljapäeva, 29. märtsi tööpäeva esimesel poolel. Pankadesisesed maksed liiguvad maksu- ja tolliameti kontodele tavapäraselt.

Kokku saatis MTA tänavu 369 292 maamaksu teadet 309 659 isikule. Kuni 64-eurone maks mis tahes omavalitsuse üksuses asuvalt maalt tuleb tasuda ühekorraga 2. aprilliks. Maamaksust, mis ületab 64 eurot, peab tasuma 2. aprilliks vähemalt poole, kuid mitte vähem kui 64 eurot. Ülejäänud osa maamaksust saab tasuda 1. oktoobriks.

Maamaksuga seotud küsimuste puhul palutakse helistada maksu- ja tolliameti infotelefonil 880 0810 või e-posti aadressil info@emta.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles