Ühel siinsel saadikul kulus kogu hüvitis ära

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Helmut Hallemaa lasi eelmisel aastal hüvitada oma tööga seotud kulutusi 12 374,88 euro eest.
Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Helmut Hallemaa lasi eelmisel aastal hüvitada oma tööga seotud kulutusi 12 374,88 euro eest. Foto: Elmo Riig

​Möödunud aastal kasutasid kuluhüvitisteks ettenähtud summa sajaprotsendiliselt ära neli riigikogu liiget, nende seas Keskerakonna Viljandimaa piirkonna esimees ja Viljandi linnavolikogu liige Helmut Hallemaa.

Eelmisel aastal oli ühel riigikogu liikmel võimalik lasta kulusid hüvitada kokku 12 374,88 euro ulatuses ehk 1031,24 eurot kuus. Lisaks Hallemaale leidsid igale eurole kasutuse reformierakondlane Kalle Palling, rahvuskonservatiiv Arno Sild ja Hallemaa parteikaaslane Olga Ivanova. Üle-eelmisel aastal oli neid, kes kuluhüvitised täielikult ära kasutasid, üheksa ning nende hulka kuulus ka Ivanova.

Inimestega kohtumised, autoliising ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles