Karksi-Nuias selgusid maakonna meistrid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Karksi-Nuias mängitud Viljandimaa lauatennise meistrivõistlustel teenis naisüksikmängus võidu Viktoria Kirpu ning meesüksikmängus Kert Villems.

Maakonna 2018. aasta üksimängu meistri medali pärast alustasid turniiri 30 meest. Finaali jõudsid Kert Villems ja Rainer Valo. Viiele setile veninud finaalis realiseeris oma suurema mängijakogemuse Viljandi spordikoolis treeneriametit pidav Kert Villems.

Meesüksikmängu pronksmedalisti selgitavas matšis alistas Suure-Jaani mees Kalev Sengbusch 3:0 Marko Kiivika, turniiri viienda tulemuse tegi Mart Särg ning kuuendana lõpetas Priit Vihuri.

Naismängijaid osales maakonna meistrivõistlustel viis ning nemad selgitasid paremuse turniirisüsteemis. Viktoria Kirpu võitis kõik kohtumised 3:0. Teise koha sai Nora Rebane, kolmas oli Marianne Pedak, neljas Jane Raudsepp ja viies Petra Okas.

Naispaarismängus oli osalejaid kolm ning seal suutsid mõlemad kohtumised võita Marianne Pedaka ja Nora Rebane. Segapaarismängus teenisid meistrimedali Rainer Valo ja Viktoria Kirpu ning meespaarismängu tiitel läks Rainer Valole ja Kert Villemsile.

Tänavuse maakonna meistrivõistluste korraldajana tuleristsed saanud spordiklubi Karksi Jõud juht Tarmo Talu sõnul läks kogenud abiliste toel kõik kenasti ning oma suure panuse andsid ka ettevõtjad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles