Odav ikoon

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​«Mul ei ole palju vaja, olen metsamees,» teatab rida räppar Aropi laulust «Kiki Miki», mis pärjati viimatisel Eesti muusikaauhindade jagamisel aasta hiti tiitliga. Dacia Dusteri ostjaskond seda ilmselt ei tea ja Aropit ei kuula, ükskõik millise nimega ta ennast parasjagu kutsuda palub. Aga meelelaadilt metsamehed on nad küll. Ja Duster pakub seda vähest, mis neil vaja, konkurentsitult parima hinnaga.

12 390 eurot. Sellise summa eest saab Dacia esindusest nõutada 4,3 meetrit maasturit, mis ei jää hätta isegi vihmast püdelal maastikusõidurajal, rääkimata aukus metsateest ja muust säärasest. Selles õnnestus mul Lätis uue Dusteri esitlusel koos Baltimaade kolleegidega ise veenduda. Nelikveoline Duster vallutas sõidukompleksi Track 333 off-roadirajal jõhkraid tõuse, mida rünnates nägi läbi tuuleklaasi üksnes hallimast halli tilkuvat taevast, mis tundus esiti pressiüritust torpedeerivat, ent tegelikult aitas autost hea mulje tekkimisele kaasa. Tuli olla ainult vunts ja gaasi andmisest mitte loobuda, nii et pöördnupust lukustatav nelikvedu ja kolmetähelised abimehed said oma tööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles